Osta & myy erityislaatuisia kohteita huutokaupoissamme
Kaikki huutokaupat

Asiakaspalvelun aukioloajat

Tai soita kansainväliseen numeroon +31 85 8881 501. Palveluntarjoajasi voi veloittaa sinulta käyttömaksuja soittaessasi kansainväliseen numeroon.

Löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin osoitteesta Help

Asiakastuki

Kuinka voimme auttaa sinua?

Valitse kategoria

Usein kysyttyä

 • Onko Catawiki ilmainen?

  Käyttäjätilin luominen Catawikiin on täysin ilmaista. Käyttäjätilin avulla asiakas voi ostaa tai myydä tavaroita huutokaupassa. Ostajat ja myyjät maksavat palkkiokuluja vain kauppojen yhteydessä.

 • Mikä tekee Catawiki kautta ostamisesta turvallista?

  Plata dvs. va fi efectuată printr-o metodă de plată foarte sigură. Vom cere cumpărătorului să achite lotul într-un cont sigur în termen de trei zile de la licitație. După aceea vom informa vânzătorul cum că cumpărătorul a efectuat plata și îl vom ruga să expedieze lotul. Vânzătorul va primi plata la scurt timp după expediere. Dacă nu ați primit lotul în termen de 10 zile după achitarea prețului de achiziție, vă rugăm să ne informați pentru ca plata dvs. către vânzător să fie oprită.

 • Miksei huutoani ole hyväksytty?

  Huutoasi ei hyväksytä jos se on virheellinen. 'Virheellinen tarjous' ilmoitus saattaa ilmestyä, kun tarjottu määrä ei ole tarpeeksi korkea, jos tarjous sisältää symboleja tai mitä tahansa muita merkkejä kuin numeroita, tai jos huutokauppa on jo sulkeutunut.

 • Haluan asettaa huudon erään, jossa on minimihinta (MH). Mitä tämä tarkoittaa?

  Joihinkin eriin on asetettu minimihinta. Tämä on piilotettu, myyjän haluama minimihinta joka on sovittu kauppaa valvovan Notaarin kanssa. Tämä minimi on tarkoittaa siis pienintä hintaa, jolla myyjä on valmis kauppaamaan tuotteensa. Minimihinta on mahdollista asettaa vain eriin, joiden tuotto-odotus on korkea. Jos tätä minimihintaa ei ole saavutettu huutokaupan päättyessä, kyseistä erää/esinettä ei myydä.

 • Olen voittanut erän. Kuinka siirrän maksun?

  Huutokaupan päätyttyä ostaja vastaanottaa sähköpostin, joka sisältää linkin maksusuoritusta varten. Voit maksaa luottokortilla tai pankkisiirrolla. Mikäli sinulla on hollantilainen pankkitili, voit valita myös muita maksuvaihtoehtoja, kuten iDeal:in. Mikäli sinulla on belgialainen pankkitili, voit valita maksuvaihtoehdoksi myös Bancontact:in tai MrCash:in. Saksalaisen pankkitilin omistajat voivat maksaa myös DirecteBanking:in kautta.

 • Minulla on arvokas, yksilöllinen kohde. Onko kohteeni kelvollinen huutokauppaan?

  Our auctioneers are always on the look-out for interesting items for their auctions. You can offer valuable individual items for the auctioneer to consider by creating a lot for the desired auction. The auctioneer may then advise you on which (themed) auction would best suit your lot. If you'd like an estimate of the revenue before offering up your lot, you can ask the auctioneer through the 'Message to the auctioneer' text box.

 • Voinko lisätä kohteelleni minimihinnan (pohjahinta)?

  Joillekin kohteille on asetettu "pohjahinta". Kyseessä on piilotettu minihinta, jonka myyjä on asettanut konsultoituaan meklaria. Pohjahinta on matalin hinta, jolla myyjä on valmis luopumaan kohteestaan.

  Pohjahinta voidaan asettaa vain kohteille, joiten odotettu tuotto on erityisen korkea. Mikäli tarjoukset eivät yllä reservihintaan huutokaupan päätyttyä, kyseistä kohdetta ei huutokaupata. Merklarimme arvioivat tarjoamasi reservihinnan ennen kohteen hyväksymistä.

 • Olen asettanut erän huutokauppaan. Milloin se tarkistetaan?

  Notaarimme arvioivat kaikki erät mahdollisimman nopeasti. Tavoitteemme on arvioida eräsi yhden viikon kuluessa. Huomioithan, että teemahuutokauppojen ja erittäin suosittujen huutokauppojen tapauksissa tämä saattaa kestää hieman kauemmin. Saat automaattisen ilmoituksen kun eräsi on hyväksytty

 • Koska saan maksun erästäni?

  Kun ostaja on siirtänyt laskutetun summan Catawikille, sinun tulee toimittaa kohde tai valmistella se noudettavaksi 3 arkipäivän sisällä. Kun olet toimittanut kohteen tai se on noudettu sinulta, voit muuttaa kohteen statuksen muotoon "toimitettu" tai "noudettu". Maksu lähetetään sinulle 14 päivän jälkeisenä keskiviikkona olettaen, ettei ostoksesta ole valitettu. Odotettu maksupäivä ilmoitetaan lähettämässämme vahvistussähköpostissa.

  Mikäli kohteesta on tehty valitus, saatamme jäädyttää maksusi, kunnes asia on ratkennut. Saatamme riitatilanteessa toimia välikätenä ostajan ja myykän välillä. Tämä tekee Catawikin kautta ostamisesta ja myymisestä turvallisempaa.

 • Milloin minun tulee toimittaa kohteeni?

  Ilmoitamme sinulle heti, kun voittaneen tarjouksen tehnyt henkilö on tehnyt maksusuorituksen. Tämän jälkeen sinun tulee toimittaa kohde 3 arkipäivän kuluessa.

Lataa Catawiki-huutokauppasovellus

Lataa App Storesta Lataa App Storesta

Tilaa Catawikin uutiskirje

Pysy ajan tasalla viimeisimmistä huutokauppauutisista ja muusta.

Tilauksen lopettaminen on aina mahdollista

Kiitos, olet nyt tilannut uutiskirjeen.