Asiakastuki

Kuinka voimme auttaa sinua?

Valitse kategoria

Usein kysyttyä

 • Onko Catawiki ilmainen?

  Käyttäjätilin luominen Catawikiin on täysin ilmaista. Käyttäjätilin avulla asiakas voi ostaa tai myydä tavaroita huutokaupassa. Ostajat ja myyjät maksavat palkkiokuluja vain kauppojen yhteydessä.

 • Mikä tekee Catawiki kautta ostamisesta turvallista?

  Plata dvs. va fi efectuată printr-o metodă de plată foarte sigură. Vom cere cumpărătorului să achite lotul într-un cont sigur în termen de trei zile de la licitație. După aceea vom informa vânzătorul cum că cumpărătorul a efectuat plata și îl vom ruga să expedieze lotul. Vânzătorul va primi plata la scurt timp după expediere. Dacă nu ați primit lotul în termen de 10 zile după achitarea prețului de achiziție, vă rugăm să ne informați pentru ca plata dvs. către vânzător să fie oprită.

 • Miksei huutoani ole hyväksytty?

  Huutoasi ei hyväksytä jos se on virheellinen. 'Virheellinen tarjous' ilmoitus saattaa ilmestyä, kun tarjottu määrä ei ole tarpeeksi korkea, jos tarjous sisältää symboleja tai mitä tahansa muita merkkejä kuin numeroita, tai jos huutokauppa on jo sulkeutunut.

 • Haluan tehdä tarjouksen kohteesta, jolla on reservihinta. Mitä tämä tarkoittaa?

  Joillekin kohteista on asetettu kiinteä 'reservihinta'. Tämä on asiantuntijan konsultaation perusteella asetettu, piilotettu minimihinta, jolla myyjä on valmis luopumaan kohteestaan. Kohteella voidaan asettaa reservihinta ainoastaan, mikäli sen on odotettu tuotto on vähintään 200 euroa. Mikäli reservihintaa ei saavuteta huutokaupan päättymiseen mennessä, kohdetta ei huutokaupata.

 • Olen voittanut kohteen. Miten siirrän maksun?

  Voitettuaan kohteen ostaja saa sähköpostin, joka sisältää maksulinkin. Voit maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard, American Express), tilisiirrolla tai käyttäen jotain verkkomaksuvaihtoehdoistamme: iDeal, Bancontact, Giropay, SOFORT, EPS, Multibanco, Przelewy24.

 • Minulla on arvokas, yksittäinen esine. Sopiiko se huutokaupattavaksi?

  Asiantuntijamme etsivät jatkuvasti uusia kohteita huutokauppoihimme. Voit tarjota kohdettasi haluamaasi huutokauppaan, tai asiantuntijamme voivat kertoa sinulle ilmoituksesi jälkeen, mikä huutokauppa sopisi kohteellesi parhaiten. Asiantuntijamme neuvovat sinua mielellään, jotta kohteesi olisi esillä parhaalla mahdollisella tavalla.

  Mikäli olet epävarma kohteesi soveltuvuudesta huutokauppaan tai haluaisit siitä ilmaisen arvion, voit ilmoittaa sen asiantuntijan arvioitavaksi ja lähettää hänelle viestin prosessin viimeisessä vaiheessa "Viesti asiantuntijalle" -kentän avulla. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

 • Voidaanko kohteelle asettaa minimihinta (reservihinta)?

  Kohteille, joiden arvioitu tuotto on vähintään 200 euroa. Reservihinta on piilotettu minimihinta, jolla myyjä on valmis myymään kohteensa. Mikäli reservihintaa ei saavuteta huutokaupan päättymiseen mennessä, kohdetta ei myydä. Myyjän on tämän jälkeen mahdollista ilmoittaa kohde uudelleen arvioidulla reservihinnalla.

 • Olen ilmoittanut kohteen huutokaupattavaksi. Milloin se arvioidaan?

  Asiantuntijamme arvioivat kaikki heille ilmoitetut kohteen mahdollisimman pian. Tavoitteemme on arvioida kohteet viikon sisällä. Erittäin suosittelujen ja teemallisten huutokauppojen kohteiden arviointi saattaa kestää hieman pidempään. Kun kohteesi on arvioitu, lähetämme sinulle tästä ilmoituksen.

 • Milloin kohteeni maksetaan minulle?

  Kun ostajan maksusuoritus on vastaanotettu, myyjälle ilmoitetaan, että hänen tulee toimittaa kohde tai valmistella se noutoa varten 3 arkipäivän kuluessa. Kun tilaus on toimitettu tai noudettu, kohteen status muutetaan muotoon 'Toimitettu' tai 'Noudettu'. Tämän jälkeen, alkaen siitä hetkestä kun sinä olet myyjänä muuttanut kohteen statuksen, maksua pidätetään 14 päivän ajan. Maksun ajankohta riippuu myös siitä, kuinka usein olet ilmoittanut haluavasi maksuja. Voit määritellä maksutiheykseksi jonkin seuraavasti vaihtoehdoista asetustesi kohdassa 'Maksut':
  - Joka päivä
  - Kerran viikossa
  - Joka toinen viikko
  - Kerran kuussa

  Odotettu maksupäiväsi ilmoitetaan myös maksuvahvistuksessa, jonka Catawiki lähettää sinulel sähköpostitse.

 • Milloin minun tulee toimittaa kohteeni?

  Ilmoitamme sinulle heti, kun voittaneen tarjouksen tehnyt henkilö on tehnyt maksusuorituksen. Tämän jälkeen sinun tulee toimittaa kohde 3 arkipäivän kuluessa.

Lataa Catawiki-huutokauppasovellus

Lataa App Storesta Lataa App Storesta

Tilaa Catawikin uutiskirje

Pysy ajan tasalla viimeisimmistä huutokauppauutisista ja muusta.

Tilauksen lopettaminen on aina mahdollista

Kiitos, olet nyt tilannut uutiskirjeen.