Tietoa Catawikista

Uusia inspiroivia esineitä joka viikko

Asiantuntijoidemme valikoimia ainutlaatuisia esineitä

Catawiki on epätavallisten, yllätyksellisten ja ainutlaatuisten esineiden verkkomyyntialusta. Tarjoamme verkkoalustamme kautta harvinaisia esineitä kansainväliselle yleisölle, joka jakaa mielenkiintomme erityislaatuisuutta kohtaan.

Faktat ja luvut

50 000 +

huutokaupattavaa esinettä joka viikko

200

asiantuntijoita

7 miljoona

uniikkia vierailijaa

80

categories

Kuinka kaikki alkoi

Catawiki perustettiin vuonna 2008. Se suunniteltiin alunperin verkkosivustoksi, jolla keräilijät voisivat ylläpitää sekä seurata kokoelmiaan. Sivuston käyttäjät voivat yhä lisätä uusia tuotteita omiin keräilyesinekatalogeihinsa. Luonnollisesti nimi Catawiki on yhdistelmä sanoista “katalogi” ja “wiki”. Vuonna 2011 Catawiki alkoi järjestää viikoittaisia huutokauppoja useissa eri kategorioissa, esimerkkeinä taide, antiikki, klassikkoautot, rannekellot, korut, muoti, kirjat ja postimerkit.

Alaansa erikoistunutta asiantuntijaa

Talomme oma asiantuntijatiimi on Catawikin sydän ja se, mikä tekee meistä ainutlaatuisen. He avustavat sekä myyjiä että ostajia laajalla asiantuntijuudellaan ja kokemuksellaan. He valikoivat ja verifioivat tarkasti kaikki verkkoalustan kohteet, jotta jokainen Catawikin esineistä olisi tosiaankin ainutlaatuinen.

Yrityksen tiedot

Catawiki B.V.

Overcingellaan 5

9401 LA Assen, Alankomaat

Ota meihin yhteyttä

Kauppakamari: Groningen, Alankomaat

Kauppakamarin rekisterinumero: 01131735

ALV-tunniste: NL8194.21.182.B01

Catawiki toivottaa kuukausittain tervetulleeksi miljoonia kävijöitä ympäri maailman. Organisaatiomme on siis vahvasti keskittynyt kansainvälisille markkinoille ja meillä on työntekijöitä eri puolilta Euroopasta. Toimistomme sijaitsevat Alankomaissa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa ja Espanjassa.

Liity joukkoomme!

Catawiki pyrkii laajentumaan nopeasti ja kansainvälisesti! Tarvitsemme todellisia asiantuntijoita, jotka auttavat meitä saavuttamaan tavoitteemme.