Tietoa Catawikista

Tuomme erikoisesineet kaikkien saataville

Viikoittaiset erityisesineiden huutokaupat

Catawikin tavoitteena on tuoda erikoisesineitä saataville maailmanlaajuisesti. Viikoittaisissa huutokaupoissamme on mukana tuhansia erikoisia, harvinaisia ja poikkeuksellisia esineitä, joihin et törmää missä tahansa liikkeessä.

Faktat ja luvut

50 000 +

kohdetta joka viikko

193

asiantuntijoita

14 miljoonaa

kuukausittaista kävijää

300 +

viikoittaista huutokauppaa

Kuinka kaikki alkoi

Catawiki perustettiin vuonna 2008. Se suunniteltiin alunperin verkkosivustoksi, jolla keräilijät voisivat ylläpitää sekä seurata kokoelmiaan. Sivuston käyttäjät voivat yhä lisätä uusia tuotteita omiin keräilyesinekatalogeihinsa. Luonnollisesti nimi Catawiki on yhdistelmä sanoista “katalogi” ja “wiki”. Vuonna 2011 Catawiki alkoi järjestää viikoittaisia huutokauppoja useissa eri kategorioissa, esimerkkeinä taide, antiikki, klassikkoautot, rannekellot, korut, muoti, kirjat ja postimerkit.

Alaansa erikoistunutta asiantuntijaa

Asiantuntijatiimimme kokoaa taidokkaasti kaikki Catawikin huutokaupat. Tämä varmistaa huutokaupassa tarjottavien kohteiden laadun ja monipuolisuuden.

Yrityksen tiedot

Catawiki B.V.

Overcingellaan 5

9401 LA Assen, Alankomaat

Sähköposti: info@catawiki.fi

Puhelinnumero:

Kauppakamari: Groningen, Alankomaat

Kauppakamarin rekisterinumero: 01131735

ALV-tunniste: NL8194.21.182.B01

Catawiki toivottaa kuukausittain tervetulleeksi miljoonia kävijöitä ympäri maailman. Organisaatiomme on siis vahvasti keskittynyt kansainvälisille markkinoille ja meillä on työntekijöitä eri puolilta Euroopasta. Toimistomme sijaitsevat Alankomaissa, Saksassa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa, Italiassa ja Espanjassa.

Liity joukkoomme!

Catawiki pyrkii laajentumaan nopeasti ja kansainvälisesti! Tarvitsemme todellisia asiantuntijoita, jotka auttavat meitä saavuttamaan tavoitteemme.