Osta & myy erityislaatuisia kohteita huutokaupoissamme
Kaikki huutokaupat

Asiakaspalvelun aukioloajat

Tai soita kansainväliseen numeroon +31 85 8881 501. Palveluntarjoajasi voi veloittaa sinulta käyttömaksuja soittaessasi kansainväliseen numeroon.

Löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin osoitteesta Help

Tietoa Catawikista

Tuomme erikoisesineet kaikkien saataville

Viikoittaiset erityisesineiden huutokaupat

Catawikin tavoitteena on tuoda erikoisesineitä saataville maailmanlaajuisesti. Viikoittaisissa huutokaupoissamme on mukana tuhansia erikoisia, harvinaisia ja poikkeuksellisia esineitä, joihin et törmää missä tahansa liikkeessä.

Faktat ja luvut

50 000 +

viikoittain myytyä kohdetta

204

meklarit

14 miljoonaa

kuukausittaista kävijää

300 +

viikoittaista huutokauppaa

Kuinka kaikki alkoi

Catawiki perustettiin vuonna 2008. Se suunniteltiin alunperin verkkosivustoksi, jolla keräilijät voisivat ylläpitää sekä seurata kokoelmiaan. Sivuston käyttäjät voivat yhä lisätä uusia tuotteita omiin keräilyesinekatalogeihinsa. Luonnollisesti nimi Catawiki on yhdistelmä sanoista “katalogi” ja “wiki”. Vuonna 2011 Catawiki alkoi järjestää viikoittaisia huutokauppoja useissa eri kategorioissa, esimerkkeinä taide, antiikki, klassikkoautot, rannekellot, korut, muoti, kirjat ja postimerkit.

Alaansa erikoistunutta meklaria

Ammattitaitoinen meklaritiimimme laatii Catawikin huutokaupat huolella. He auttavat takaamaan monipuolisen ja korkealaatuisen kohdevalikoiman.

Yrityksen tiedot

Catawiki B.V.

Noordersingel 33

9401 JW Assen, Alankomaat

Sähköposti: info@catawiki.fi

Puhelinnumero:

Kauppakamari: Groningen, Alankomaat

Kauppakamarin rekisterinumero: 01131735

ALV-tunniste: NL8194.21.182.B01

Catawiki toivottaa kuukausittain tervetulleeksi miljoonia kävijöitä ympäri maailman. Organisaatiomme on siis vahvasti keskittynyt kansainvälisille markkinoille ja meillä on työntekijöitä eri puolilta Euroopasta. Toimistomme sijaitsevat Alankomaissa, Saksassa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa, Italiassa ja Espanjassa.

Liity joukkoomme!

Catawiki pyrkii laajentumaan nopeasti ja kansainvälisesti! Tarvitsemme todellisia asiantuntijoita, jotka auttavat meitä saavuttamaan tavoitteemme.