Evästekäytäntö

Päivitetty viimeksi: 02/08/2019

Käytämme Catawikin verkkosivuilla ja sovelluksissa eri tavoin erilaisia evästeitä ja muuta seurantatekniikkaa. Tästä syystä meistä on erittäin tärkeää selittää sinulle, mitä evästeet ovat ja miksi käytämme niitä. Olemme listanneet alle kaikki evästeitä koskevat tiedot, joten suosittelemme sinua lukemaan käytäntömme huolellisesti ymmärtääksesi, miten käytämme evästeitä ja mitä sinun vaihtoehtosi ovat.

Arvostamme yksityisyyttäsi, joten käsittelemme kaikkia kerättyjä henkilökohtaisia tietoja Catawikin Yksityisyyskäytännöt mukaisesti. Löydät isolla kirjaimella kirjoitetut määritelmät Käyttöehdot.

Mitä evästeet ovat?

Eväste on pieni, tietokoneesi tai mobiililaitteesi selaimeen sijoitettu pala dataa. Evästeet ovat eri tapoja lähettää dataa tai lukea dataa käyttäjän laitteilta, kuten tietokoneelta, kannettavalta, tabletilta tai älypuhelimelta. Ne auttavat meitä tunnistamaan laitteesi tai tallentamaan asetuksesi. Tunnetuimmat evästeet ovat pieniä (teksti-) tiedostoja, joita sijoitetaan laitteille myöhempää tunnistusta varten. Käytämme myös muita seurantatekniikoita, kuten JavaScriptiä, verkkojäljitteitä (tunnisteita) (pieniä verkkosivulle, sovellukseen tai mainokseen asetettuja koodilohkoja, jotka voivat kerätä tiettyjä tietoja käyttämästäsi laitteesta ja selaimesta) tai laitteen ‘sormenjälkitunnistetta’, mobiilitunnisteita tai web-osoitteen seurantaa. Viittaamme tässä evästekäytännössä kaikkiin näihin tekniikoihin ‘evästeinä’.

Kuinka kauan Catawikin evästeet pysyvät aktiivisina?

Käyttämiemme evästeiden käyttöiät vaihtelevat. ‘Istuntoeväste’ vanhenee, kun suljet selaimesi. ‘Pysyvät evästeet’ sen sijaan säilyvät laitteellasi pidemmän ajanjakson. Tutustu evästeiden yleiskatsaus lukeaksesi lisää evästeiden käyttöjaksojen pituuksista.

Mitä evästeitä käytämme?

Käyttämämme evästeet palvelevat eri tarkoituksia, jotka on eritelty alla. Jos haluat lisätietoa näistä evästeistä, vieraile re evästeiden yleiskatsaus.

Toiminnalliset evästeet. Toiminnalliset evästeet ovat evästeitä, jotka ovat välttämättömiä verkkomyyntipalvelun toiminnalle. Nämä evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme mieltymystesi mukaan, mikä puolestaan parantaa kokemustasi Catawikissä. On esimerkiksi eväste, joka varmistaa, että olet pysyt kirjautuneena sisään. Tämä tarkoittaa, ettei sinun tarvitse jatkuvasti kirjautua sisään palveluun, kun siirryt uudelle sivulle. Nämä evästeet auttavat meitä myös muistamaan, miten käytät tiettyjä ominaisuuksia (kuten kohteita, joita olet merkinnyt mielenkiintoisiksi) ja tilisi asetuksia (esim. kielen tai näytön asetuksia).

Analytiikka- ja tutkimusevästeet. Nämä evästeet tallentavat, miten käytät Catawikiä. Käytämme näiden evästeiden tietoja analysoidaksemme verkkomyyntipalvelun käyttöä ja määrittääksemme virheiden aiheuttajia. Yleisesti ottaen analytiikka- ja tutkimusevästeitä käytetään:

• Verkkomyyntipalvelun käyttäjien määrän seuraamiseen
  • Verkkomyyntipalvelussa käytetyn ajan seuraamiseen
  • Verkkosivujen avaamisjärjestyksen seuraamiseen
  • Verkkomyyntipalvelun eri osioiden parannustarpeiden määrittämiseen
  • Palautekyselyiden näyttämiseen
  • Käyttäjätyyppisi määrittämiseen

Markkinointievästeisiin. Käytämme markkinointievästeitä ymmärtääksemme, mistä pidät ja miten käyttäydyt verkkomyyntipalvelussamme. Seuraamme käyttäytymistäsi saadaksemme käsityksen mieltymyksistäsi, tallentaaksemme klikkaamiesi huutokauppojen ID:n, ja näyttääksemme sinulle kohteita, jotka vastaavat kiinnostuksen kohteita. Myös kolmannet osapuolet sijoittavat Catawikiin markkinointievästeitä. Tämä auttaa heitä näyttämään kolmannen osapuolen verkkosivustoilla sinulle räätälöityjä mainoksia, jotka perustuvat käytökseesi verkkomyyntipalvelussamme. Löydät alla olevasta evästeiden yleiskatsauksesta lisätietoa siitä, mitkä kolmannet osapuolet sijoittavat markkinointievästeitä Catawikin palveluihin.

Lisäksi markkinointievästeet seuraavat sitä, mitkä mainokset olet jo nähnyt, jottet näkisi jatkuvasti samoja mainoksia. He tarkistavat myös, oletko klikannut mainosta.

Käytämme markkinointievästeitä vain suostumuksellasi. Mikäli päätät poistaa markkinointievästeet käytöstä, saatat silti nähdä verkkomainontaa, mutta näkemäsi mainokset eivät ole räätälöity kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti. Mikäli et klikkaa yhtä markkinointi-evästevaihtoehdoista (alla) ja jatkat verkkosivustomme käyttöä, oletamme sinun hyväksyvän markkinointievästeidemme käytön ja otamme ne käyttöön. Voit poistaa ne käytöstä milloin tahansa.

Valintasi tallennetaan Catawikiin domain-kohtaisesti. Markkinointievästeiden poistaminen käytöstä yhdellä sivulla ei automaattisesti tarkoita, ettei niitä käytettäisi muilla sivuillamme.

Miten voit hallita evästeiden käyttöä?

Selaimesi asetukset Voit hallita evästeasetuksiasi käyttämässäsi selaimessa. Muista, että ensimmäisen osapuolen evästeillä on tärkeä rooli palveluissamme. Jos päätät olla hyväksymättä niitä, se saattaa vaikuttaa sellaisten ominaisuuksien saatavuuteen ja toiminnallisuuteen, jotka tekevät verkkomyyntipalvelustamme viihtyisän ja helppokäyttöisen (esimerkiksi jos poistat nämä evästeet käytöstä, sinun on ehkä kirjauduttava sisään palveluun jokaisen vierailun yhteydessä). Voit noudattaa selaimesi antamia ohjeita evästeiden hyväksymiseksi, poistamiseksi tai hylkäämiseksi:

Chrome Safari Firefox Edge

Kolmannen osapuolen evästeet. Voit hallita kolmansien osapuolien evästeitä seuraavilla verkkosivustoilla http://www.networkadvertising.org/tai http://www.youronlinechoices.com/. Näiden sivustojen avulla voit estää tiettyjen kolmansien osapuolien evästeitä. Voit myös vierailla kolmansien osapuolien verkkosivustoilla, jotta ymmärrät ja pystyt hallinnoimaan kunkin tietyn kolmannen osapuolen evästeiden asetuksia. Löydät linkit kolmansien osapuolien verkkosivuille evästeiden yleiskatsaus.

Catawiki-sovellus

Voit käyttää verkkomyyntipalveluamme myös sovelluksemme kautta Voit ladata Catawiki-sovelluksen Applen App Storesta tai Google Play -kaupasta. Käytämme evästeiden kaltaisia menetelmiä ja kolmannen osapuolen palveluita ymmärtääksemme, miten käyttäjämme käyttävät sovellustamme ja jotta sovellus pysyisi turvallisena. Käytämme esimerkiksi Fabric-palvelua jäljittääksemme sovelluksen vikoja ja virheitä. Käytämme myös Selligentin ja Firebasen palveluita push-ilmoitusten lähettämiseen. Nämä ilmoitukset palvelevat monia tärkeitä toimintoja (esim. pidämme sinut ajan tasalla huutokaupoista, joista olet kiinnostunut). Voit muuttaa push-ilmoitusten asetuksia sovelluksissamme.

Voiko tätä evästekäytäntöä muuttaa?

Saatamme muuttaa tai täydentää tätä evästekäytäntöä. Pyrimme pitämään evästetietosi ajan tasalla, mutta haluamme korostaa, että evästeiden yleiskatsaus on aina pelkkä tilanne vedoksia. Koska verkkomyyntipalvelua muokataan jatkuvasti ja koska Internet ja eri osapuolet muuttuvat jatkuvasti, on mahdollista, että tämän evästekäytännön tiedot eivät välttämättä ole täysin ajan tasalla.

Ota yhteyttä

Kysymyksissä tätä evästekäytäntöä ja evästeiden käyttöä verkkomyyntipalvelussamme, voit aina ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@catawiki.com.

Lataa Catawiki-huutokauppasovellus

Lataa App Storesta Lataa App Storesta