Guide close

Toimintaohje

Autamme sinut alkuun - Ostaja

Olemme innoissamme päästessämme tutustuttamaan sinut erityislaatuisten esineiden ihmeelliseen maailmaan. Catawikiltä voit löytää tuhansia erikoisia, harvinaisia ja poikkeuksellisia esineitä joka viikko; näitä aarteita et löydä mistä tahansa kaupasta. Haluamme tarjota sinulle turvallisen ja luotettavan huutokauppa-alustan, joka yhdistää sinut näiden erityislaatuisten esineiden myyjiin. Talon omat asiantuntijat auttavat sinua joka askeleella. Jotta pääsisit alkuun, olemme koonneet alle kaiken tarvitsemasi informaation. Maltamme tuskin odottaa, että voitat ensimmäisen, erityisen kohteesi!


Usein kysyttyä

Mikä tekee Catawiki kautta ostamisesta turvallista?

Plata dvs. va fi efectuată printr-o metodă de plată foarte sigură. Vom cere cumpărătorului să achite lotul într-un cont sigur în termen de trei zile de la licitație. După aceea vom informa vânzătorul cum că cumpărătorul a efectuat plata și îl vom ruga să expedieze lotul. Vânzătorul va primi plata la scurt timp după expediere. Dacă nu ați primit lotul în termen de 10 zile după achitarea prețului de achiziție, vă rugăm să ne informați pentru ca plata dvs. către vânzător să fie oprită.

Olen unohtanut salasanani enkä pysty kirjautumaan sisään. Mitä voin tehdä?

Voit pyytää uutta salasanaa helposti, käyttämällä "Unohditko salasanasi" linkkiä kirjautumissivulla.. Sinulle lähetetään sähköposti jossa on linkki salasanan vaihtamiseen.

Miksei huutoani ole hyväksytty?

Huutoasi ei hyväksytä jos se on virheellinen. 'Virheellinen tarjous' ilmoitus saattaa ilmestyä, kun tarjottu määrä ei ole tarpeeksi korkea, jos tarjous sisältää symboleja tai mitä tahansa muita merkkejä kuin numeroita, tai jos huutokauppa on jo sulkeutunut.

Haluan tehdä tarjouksen kohteesta, jolla on reservihinta. Mitä tämä tarkoittaa?

Joillekin kohteista on asetettu kiinteä 'reservihinta'. Tämä on asiantuntijan konsultaation perusteella asetettu, piilotettu minimihinta, jolla myyjä on valmis luopumaan kohteestaan. Kohteella voidaan asettaa reservihinta ainoastaan, mikäli sen on odotettu tuotto on vähintään 200 euroa. Mikäli reservihintaa ei saavuteta huutokaupan päättymiseen mennessä, kohdetta ei huutokaupata.

Olen voittanut koheten. Miten teen maksusuorituksen?

Kun huutokauppa on päättynyt, ostajille lähetetään sähköposti, joka sisältää linkin maksusivulle. Sinun on mahdollista maksaa käyttäen luottokorttia (Visa, MasterCard, American Express), pankkisiirtoa tai jotain seuraavista maksutavoista: iDEAL, Bancontact, Giropay, SOFORT, EPS, Multibanco, Przelewy24. Huomaathan, että American Expressiä voidaan käyttää ainoastaan vähintään €1,000/$1,100/£900 suuruisiin maksuihin.

Vain ostajat, jotka tekevät tarjouksia euroissa, voivat käyttää pankkisiirtoa. On tärkeää, että he käyttävät maksunsiirtoon eurooppalaista SEPA-luottokorttia. Maksujemme käsittelijä Stripe ei pysty käsittelemään muulta kuin SEPA-kortilta tehtyjä pankkisiirtoja. Tästä syystä maksu palautuu ostajan tilille. Mikäli ostaja ilmoittaa, että maksu ei ole palautunut hänen tililleen, tarvitsemme tästä virallisen vahvistuksen pankilta. Vasta tämän jälkeen Stripe voi tarkistaa, mitä maksulle on tapahtunut.

Miten SEPA- (Single Europe Payments Area) ja SWIFT-maksut (Society for Worldwide InterBank Financial Telecommunications).
- SWIFT-maksulla voidaan maksaa kansainvälisesti, mutta SEPA-maksuilla ainoastaan SEPA-alueella
- SWIFT-maksuja voidaan tehdä eri valuutoissa, mutta SEPA-maksuja ainoastaan euroissa.

Minulla on arvokas, yksittäinen esine. Sopiiko se huutokaupattavaksi?

Asiantuntijamme etsivät jatkuvasti uusia kohteita huutokauppoihimme. Voit tarjota kohdettasi haluamaasi huutokauppaan, tai asiantuntijamme voivat kertoa sinulle ilmoituksesi jälkeen, mikä huutokauppa sopisi kohteellesi parhaiten. Asiantuntijamme neuvovat sinua mielellään, jotta kohteesi olisi esillä parhaalla mahdollisella tavalla.

Mikäli olet epävarma kohteesi soveltuvuudesta huutokauppaan tai haluaisit siitä ilmaisen arvion, voit ilmoittaa sen asiantuntijan arvioitavaksi ja lähettää hänelle viestin prosessin viimeisessä vaiheessa "Viesti asiantuntijalle" -kentän avulla. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Katso kaikki usein kysyttyä