Luottamus & Turvallisuus
Pidämme Catawikillä luottamustasi suuressa arvossa. Tästä syystä haluamme tarjota sinulle mahdollisimman turvallisen ja varman verkkopalvelun, jossa voit ostaa uniikkeja ja erityislaatuisia kohteita. Tässä joitakin tavoista, joilla pyrimme parantamaan asiakkaidemme ostokokemusta verkkopalvelussamme.
Talon oma asiantuntijatiimi
Asiantuntijatiimimme valikoi ja verifioi tarkasti kaikki huutokauppoihimme tarjotut kohteet. Näin pystymme varmistamaan kohteiden aitouden ja sen, että teet varmasti tarjouksia sellaisista kohteista, joita et löydä mistä tahansa kaupasta.
Verifioidut myyjät ja varmennetut käyttäjätilit
Jokaisella myyjistämme on oma myyntisivunsa, josta löydät edellisten ostajien palautteita kyseisestä käyttäjästä. Pyydämme myyjiä suorittamaan lisävarmennusprosessin, mikäli heidän myymänsä kohde on erityisen arvokas. Näin pystymme välttämään vilpillisen toiminnan verkkopalvelussamme. Meillä tämän lisäksi käytössämme erityinen, petoksiin ja vilpillisiin myyntiyrityksiin keskittyvä tiimi. Heidän tehtävänsä on pitää silmällä epäilyttävää toimintaa ja ratkaista mahdollisia ongelmatilanteita.
Suojattu maksujärjestelmä
Kaikki Catawikin maksut kulkevat Stripen, yhden maailman luotetuimman maksujen käsittelijän, kautta. Kun olet maksanut kohteen, maksua pidätetään niin kauan, kunnes myyjä on vahvistanut kohteen toimitetuksi tai valmiiksi noutoa varten. Näin maksusi pysyy tallessa joka tilanteessa. Kun olet maksanut kohteesi, voit ottaa myyjään suoraan yhteyttä Catawikin 'Tilaustiedot' -sivulla. Mikäli sinulla on kysyttävää kohteen toimituksesta, ota yhteyttä suoraan myyjään.
Omistautunut asiakaspalvelutiimi
Kokenut, kansainvälinen asiakaspalvelutiimimme on käytettävissäsi ja auttaa sinua mahdollisissa ongelmatilanteissa. Tiimiimme kuuluu englannin-, hollannin-, saksan-, ranskan-, italian-, espanjan- ja kiinankielisiä asiakaspalvelijiota.
Lisäkulut
Ollaksemme mahdollisimman avoimia, haluamme korostaa Catawikin myymiseen liittyviä lisäkuluja. Voittamasi kohteen hinta koostuu kolmesta elementistä: voittava tarjous + toimituskulut + välitysmaksu (9% voittaneesta tarjouksesta). Toimituskulut määritellään myyjän toimesta. Voit jättää ne huomiotta, mikäli haluat noutaa kohteen. Käytämme 9% välitysmaksun verkkopalvelumme turvallisuuden ja kohteidemme aitouden varmistamiseen.
Luo ilmainen käyttäjätilisi
Catawikillä tulet yllättymään vaikuttavasta erityislaatuisten kohteiden tarjonnastamme! Rekisteröidy tänään ja seikkaile ammattitaitoisen asiantuntijatiimimme kokoamissa, viikoittaisissa huutokaupoissa.
Onko sinulla Catawiki-tiliä? Kirjaudu sisään